Mail: info@butikaurora.dk

Fri fragt fra 599 DKK - Vi tilbyder både fragt med GLS, DAO og Postnord

  Telefon +45 31 23 04 02   ●   B2B LOGIN

Tilbage til webshop

Persondatapolitik hos Butik Aurora.

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Butik Aurora.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.
Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler:

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Butik Aurora indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores webshop ButikAurora.dk

  • Gennemfører et køb af vores produkter

  • Opretter et login

  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev

  • Anmelder vores webshop ButikAurora.dk

  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige:
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på ButikAurora.dk er Lena Christiansen og kan kontaktes på mail
lena@butikaurora.dk eller tlf. 31 23 04 02.

Behandlingsgrundlag og formål:
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.
Hvis du under registreringsprocessen eller i vores webshop har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os i vores webshop.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud og nyhedsbreve) gemmes til brug for bogføring og opbevares i fem år efter, at du har modtaget din vare.

Alle de oplysninger du har givet ved afslutning af din ordre bliver gemt i 12 måneder og bruges udelukkende til at genkende dig igen med henblik på bedre vejledning ifbm. kundeservice.


Andre modtagere af personoplysninger:

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand eller tredjelande.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirmaer GLS, DAO eller PostNord alt efter hvem du har valgt skal forestå leveringen, med henblik på levering af dine varer. Samt Smart Send som danner labels.

Hvis du vælger at anmelde vores webshop ButikAurora.dk, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til Trustpilot med henblik på a sende dig en invitation til anmeldelsen.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem Ideal.Shop, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser i vores webshop vil blive opbevaret i 
Ideal.Shops datacentre.  

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder:
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

 • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

 • At få slettet persondata, hvis data ikke længere er nødvendige for os at have.

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@butikaurora.dk.

Persondatapolitikken er senest opdateret d. 30.05.2023