Mail: info@butikaurora.dk

Fri fragt fra 599 DKK - Vi tilbyder både fragt med GLS, DAO og Postnord

  Telefon +45 31 23 04 02   ●   B2B LOGIN

Tilbage til webshop

Opstartssæt (800 ml.) gryde

1.300,00 kr.
Varenummer: AOP0005

Voksgryde startsæt til 800 ml. voksdåser til hårfjerning i ansigt og på kroppen.
​Spar ca. 20 % ifht. hvis produkterne skulle købes enkeltvis.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Sættet består af :
​1 x AAW9074 Voksgryde ( 800 ml. ) turkis
​1 x AAW9002 Voksdåse Azulen 800 ml.
1 x ATE0063 Rulle ( bandy plus )
​1 x AEC0002 Træspatler krop 100 stk.
​1 x ACA0002 Træspatler ansigt 19 cm
​1 x AAW9704 Før voks gel 500 ml.
​1 x AAW9701 Efter voks olie ( Aloe Vera ) 500 ml.
​1 x AAW9703 Efter voks gel 500 ml.
​1 x ANI0001 Pincet ( guldfarvet )


Vejledning til opstartssæt voksdåse:

Dagen før:
Anbefaler vi du peeler området du vil vokse med en skrubbehandske eller skrubbecreme.
Dette mindsker risikoen for nedgroede hår og knopper og frigør hårene, så voksen griber bedre fat og du dermed opnår et bedre resultat.
Tjek at hårene er 4-5 mm. lange. Måske kan du godt vokse hår der er kortere og måske skal de være længere, så her må du prøve dig frem.

Ca. 30 min før:
Placer voksdåsen i voksgryden og tænd for strømmen. Termostaten skal stå omkring 7, men det er meget vigtig at afprøve temperaturen med en lille klat voks på indersiden af underarmen, inden den påføres området der skal vokses. Det er meget forskelligt hvordan man arbejder, hvorfor det er vigtigt at finde sin egen stil og prøve sig frem.

Start hårfjerning med voks:
Rens huden med Før voks spray 200 ml. (den blå)
Påfør voksen med en træspatel (de smalle til ansigt og de brede til større områder) MED hårenes groretning. Læg en strip ovenpå voksen og pres forsigtigt ned. Vokser du bryn er det meget vigtigt at presse strip og voks væk fra området med hår der ikke skal fjernes.
Hold godt kontra i huden med den ene hånd og tag fat i stripen med den anden hånd og hiv af IMOD hårenes groretning, så tæt langs med huden som muligt. Sidder der lidt voksrester tilbage kan du duppe stripen mod huden og således få det af. Undlad at vokse samme område to gange.

Når de sidste hår er fjernet i hele det ønskede område påføres Efter voks olie 200 ml. (den gule) til at tage de sidste små voksrester. De få hår der evt. sidder tilbage tages med pincetten.
Til slut påføres huden den kølende Aloe Vera gel 200 ml. (den grønne)

Et par dage efter:
Anbefaler vi du peeler det voksede område med en skrubbehandske eller skrubbecreme for at undgå indgroede hår.

Et lille fif:
For at vi ikke skal blive skaldede vokser vores hår ud i intervaller. Derfor anbefaler vi man har 2 uger imellem de første 3 voksninger, så man lærer hårene at komme ud samtidig. Herefter kan man have 3-5 uger imellem efter behov. Her er det igen vigtigt man føler efter, hvad der virker for en selv.

Vær opmærksom på:
Aldrig at vokse åbne sår, sår i gang med at hele, nyt arvæv og blå mærker, da dette kan forværre tilstanden. Vær meget forsigtig og prøv dig frem, hvis du tager nogen form for medicin, især blodfortyndende.
Undlad badning i havet og klorholdigt vand i 24 timer efter behandlingen, da porerne skal bruge lidt tid til at lukke sig igen. Hold også det voksede område ude af solen, solarie, dampbad, karbad og sauna i 24 timer efter.

Som afslutning:
Når du er færdig og slukker for dit voks apparat kan voksdåsen sagtens blive stående med voks i til næste gang. Læg blot det låg der følger med gryden ovenpå, så støv og andet ikke flyver ned i vokspølen.

Forurening og stress:
Vores hud bliver mere og mere følsom pga. stress, forurening og sol. Så huden kan reagere forskelligt på voksbehandlingen fra gang til gang.
For kvinder har det også meget at gøre med hvor sensitiv huden er før, under og efter menstruation.
Så det er en god ide at prøve sig frem og finde det bedste tidspunkt for voksning under ens cyklus.