Mail: info@butikaurora.dk

Fri fragt fra 599 DKK - Vi tilbyder både fragt med GLS, DAO og Postnord

  Telefon +45 31 23 04 02   ●   B2B LOGIN

Tilbage til webshop

Opstartssæt (voksblokke) gryde

850,00 kr.
Varenummer: AOP0041

Opstartssæt med voksblokke til hårfjerning på mindre områder i ansigt og på kroppen.
​Spar ca. 20 % ifht. hvis produkterne skulle købes enkeltvis.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Sættet består af :
​1 x AAW9073 Voksgryde ( 400 ml. ) turkis
1 x AAW9098 Kasserolle
​1 x ATE0032 Voksblokke Pink
​1 x AEC0002 Træspatler krop 100 stk.
​1 x ACA0002 Træspatler ansigt 19 cm

​1 x ACN0040 Før voks spray 200 ml.
​1 x ACN0042 Efter voks olie 200 ml.
​1 x ACN0044 Aloe Vera gel 200 ml.

​1 x ANI0001 Pincet ( guldfarvet )

Vejledning til opstartssæt ( voksblokke ) gryde:

Dagen før:

Anbefaler vi du peeler området du vil vokse med en skrubbehandske eller skrubbecreme.

Dette mindsker risikoen for nedgroede hår og knopper og frigør hårene, så voksen griber bedre fat og du dermed opnår et bedre resultat.

Tjek at hårene er 4-5 mm. lange. Måske kan du godt vokse hår der er kortere og måske skal de være længere, så her må du prøve dig frem.

Første gang:

Fyld 2/3 af kasserollen med voksblokke. (Der kan altid efterfyldes efter behov) Kasserollen behøver ikke at blive tømt fra gang til gang.

Ca. 30 min før:

Placer kasserollen i voksgryden og tænd for strømmen. Termostaten skal stå omkring 7, men det er meget vigtig at afprøve temperaturen med en lille klat voks på underarmen, inden den påføres større områder. Afprøv også om voksen er varm nok til at påføre uden det niver i huden. Det er meget forskelligt hvordan man arbejder, hvorfor det er vigtigt at finde sin egen stil og prøve sig frem. Blokvoks er lidt sejere at arbejde med end dåsevoks og skal også være lidt varmere.

Start hårfjerning med voks:

Rens huden med Før voks spray 200 ml. (den blå)

Påfør voksen med en træspatel (de smalle til ansigt og de brede til større områder) MED hårenes groretning. Efterlad en lille ”dut” der peger væk fra huden til at hive voksen af med.

Dup ovenpå voksen for at trykke den yderligere ned mod hårene. Hold godt kontra i huden med den ene hånd og tag fat i ”dutten” med den anden hånd og hiv voksen af IMOD hårenes groretning, så tæt langs med huden som muligt. Sidder der lidt voksrester tilbage kan du duppe det voks du har taget af mod resten og således få det af. Undlad at vokse samme område to gange. Vi anbefaler IKKE at genbruge den voks der har været på huden.

Når de sidste hår er fjernet i hele det ønskede omårde påføres Efter voks olie 200 ml. (den gule) til at tage de sidste små voksrester. De få hår der evt. sidder tilbage tages med pincetten.

Til slut påføres huden den kølende Aloe Vera gel 200 ml. (den grønne)

Et par dage efter:

Anbefaler vi du peeler det voksede område med en skrubbehandske eller skrubbecreme for at undgå indgroede hår.


Et lille fif:

For at vi ikke skal blive skaldede vokser vores hår ud i intervaller. Derfor anbefaler vi man har 2 uger imellem de første 3 voksninger, så man lærer hårene at komme ud samtidig. Herefter kan man have 3-5 uger imellem efter behov. Her er det igen vigtigt man føler efter, hvad der virker for en selv.

Vær opmærksom på:

Aldrig at vokse åbne sår, sår i gang med at hele, nyt arvæv og blå mærker, da dette kan forværre tilstanden. Vær meget forsigtig og prøv dig frem, hvis du tager nogen form for medicin, især blodfortyndende.

Undlad badning i havet og klorholdigt vand i 24 timer efter behandlingen, da porerne skal bruge lidt tid til at lukke sig igen. Hold også det voksede område ude af solen, solarie, dampbad, karbad og sauna i 24 timer efter.

Som afslutning:

Når du er færdig og slukker for dit voks apparat kan kasserollen sagtens blive stående med voks i til næste gang. Læg blot det låg der følger med gryden ovenpå, så støv og andet ikke flyver ned i vokspølen.

Forurening og stress:

Vores hud bliver mere og mere følsom pga. stress, forurening og sol. Så huden kan reagere forskelligt på voksbehandlingen fra gang til gang.

For kvinder har det også meget at gøre med hvor sensitiv huden er før, under og efter menstruation.

Så det er en god ide at prøve sig frem og finde det bedste tidspunkt for voksning under ens cyklus.