Mail: info@butikaurora.dk

Fri fragt fra 599 DKK - Vi tilbyder både fragt med GLS, DAO og Postnord

  Telefon +45 31 23 04 02   ●   B2B LOGIN

Tilbage til webshop
Blond brynfarve fra RefectoCil hos Butik Aurora

RefectoCil brynfarve (blond)

40,00 kr.
Varenummer: ARE0009

Blond vippe- og brynfarve fra Refectocil. Professionel østrisk kvalitet. 

Farveholdbarhed op til 6 uger.

Indeholder 15 ml. som rækker til ca. 30 behandlinger. 

HUSK at købe oxidantcreme til at aktivere farven med.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Sådan gør du:

Til vipper: Påfør en formatcreme på huden både over og under vipperne og læg en vippeformat under hver øje. Der bruges ca. 1 cm. farve og 4-5 dråber fremkalder. Disse blandes kort før påføring.

Til bryn: Påfør formatcreme på huden hele vejen rundt om brynet. Der bruges ca. 2 cm. farve og 9-10 dråber fremkalder. Disse blandes kort før påføring.

Ovenstående mængder er vejledende, da alle arbejder meget individuelt med produkterne og man må derfor prøve sig lidt frem, med hvad der virker for én.

Dette gælder også for hvor lang tid farven skal sidde på hårene, da nogen tager godt imod, hvor andre har svært ved at blive farvet.

​Farveblandingen påføres på hårene med en vippe- og brynpensel eller den medfølgende pind og virker til det ønskede resultat er opnået. Farven fjernes igen med vatpind eller vatrondel med tempereret vand.

Det bedste resultat opnås ved en regelmæssig farvebehandling, fordi farven ved hver farvning vil trænge dybere ind i hårene, hvilket efterlader dem mere intense og giver en længere holdbarhed.


RefectoCil blond gør det muligt for din salon at tilbyde kunderne en professionel lysning af deres øjenbryn med op til 3 toninger.

Hvorfor skal øjenbryn lysnes?

1. For at matche øjenbrynsfarve med blonderet hår

Kunder med bleget og blondt hår, hvor deres naturlige hårfarve er sort eller brun, vil blive henrykt! Førhen kunne “falske blondiner” let identificeres på grund af de alt for fremtrædende eller mørke øjenbryn. Det hører nu fortiden til! Fra nu af kan øjenbryn nemt lysnes med RefectoCil blond med op til 3 toner. Dette gør det muligt at matche det blegede/farvede blonde hår, på hovedet, perfekt. Find videoen her

2. Forbered øjenbryn til farvning

Ofte er den naturlige øjenbrynsfarve for mørk til den ønskede farvetone. Hvis du derimod lysner den naturlige øjenbrynsfarve med RefectoCil blond og først derefter farver, kan du opnå bedre farveresultater (endnu lysere toner). Find videoen her

 3. For at farve grå, hvide eller strittende øjenbryn

Disse typer af øjenbryn er ofte ikke i stand til at modtage en farvning på grund af deres særlige struktur. En lysning af det ubehandlede hår med RefectoCil blond giver dig mulighed for at udføre en effektiv farvning.