Mail: info@butikaurora.dk

Fri fragt fra 599 DKK - Vi tilbyder både fragt med GLS, DAO og Postnord

  Telefon +45 31 23 04 02   ●   B2B LOGIN

Tilbage til webshop

Voksblokke elastisk Carbon 1 kg.

150,00 kr.
Varenummer: ATE0035
Voksblokke Carbon til brug uden strips. FORMULAR SOM ER EKSTRA ELASTISK. God til alle hudtyper. BEMÆRK: 1 kg. pr. pose. Denne vokstype er en kombination af dåsevoks og traditionelle voksblokke, der giver en elastisk voks, der ikke behøver at blive fjernet med strips.
Leveres i kvadratiske blokke ca. 6 x 6 cm og 1,4 cm tykke.
1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Ingredienser

Dette produkt har de samme egenskaber som "Voksblokke elastisk Pink" Det er blot farven de har til forskel. Produceret i EU.

Obs.: Hård voks skal i en kasserolle AAW9098, ATE0096, ATE0097 eller lignende dåse der er specielt lavet til opvarmning af voks og derefter opvarmes i en passende voksgryde.

Voksgryderne tåler ikke voks direkte ned i gryden, derfor skal der placeres en kasserolle eller dåse i mellem.

Voksen varmes op til en temperatur der tåles på indersiden af underarmen og lægges på huden med træ- eller metalspatel med hårenes retning. Lav evt. en lille løkke man kan tage fat i og hiv så voksen af imod hårenes retning.

For at opnå et bedre resultat, kan området der skal vokses, peeles inden behandling.

Vi anbefaler at rense huden af med et førbehandlingsprodukt inden voksen påføres og at bruge et efterbehandlingprodukt til at fjerne eventuelle voksrester.

Det er en god idé derefter at påføre aloe vera eller en speciel lotion til at genfugte huden. Se evt. de produkter vi anbefaler under ​kategorien "voksplejeprodukter".


Indeholder: Glyceryl Rosinate, Cera Microcristallina, Colophonium, Cera Alba, Ethylene/Va Copolymer, Paraffinum Liquidum, Carbon Black