Mail: info@butikaurora.dk

Fri fragt fra 599 DKK - Vi tilbyder både fragt med GLS, DAO og Postnord

  Telefon +45 31 23 04 02   ●   B2B LOGIN

Tilbage til webshop

Voksblokke elastisk Pink 1000 gr.

150,00 kr.
Varenummer: AAW9069
Pink voksblokke til brug uden strips. FORMULAR SOM ER EKSTRA ELASTISK. God til sensitive hudtyper. BEMÆRK: 1000 gr. pr. pose.
Leveres i runde blokke 0,6 cm tykke og med diameter på 5,5 cm.
1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Ingredienser

Dette kombi produkt har de elastiske egenskaber fra dåsevoks og størknings egenskaber fra traditionelle voksblokke. Er derved lettere at påføre og fjernes uden strips. Produceret i Ungarn.

Obs.: Hård voks skal i en kasserolle AAW9098, ATE0096, ATE0097 eller lignende dåse der er specielt lavet til opvarmning af hårfjerningsvoks og derefter opvarmes i en passende voksgryde.

Voksgryderne tåler ikke voks direkte ned i gryden, derfor skal der placeres en kasserolle eller dåse i mellem.

Voksen varmes op til en temperatur der tåles på indersiden af underarmen og lægges på huden med træ- eller metalspatel med hårenes retning. Lav evt. en lille løkke man kan tage fat i og hiv så voksen af imod hårenes retning.

For at opnå et bedre resultat, kan området der skal vokses, peeles inden behandling.

Vi anbefaler at rense huden af med et førbehandlingsprodukt inden voksen påføres og at bruge et efterbehandlingprodukt til at fjerne eventuelle voksrester.

Det er en god idé derefter at påføre aloe vera eller en speciel lotion til at genfugte huden. Se evt. de produkter vi anbefaler under ​kategorien "voksplejeprodukter".Indeholder: Glyceryl Rosinate, Hydrogenated Microcristalline Wax, Paraffinum Liquidum, Ethylene/Va Copolymer, Titanium Dioxide, CI15850