Mail: info@butikaurora.dk

Fri fragt fra 599 DKK - Vi tilbyder både fragt med GLS, DAO og Postnord

  Telefon +45 31 23 04 02   ●   B2B LOGIN

Tilbage til webshop

Voksdåse Sensitiv 400 ml.

85,00 kr.
Varenummer: AAW9401

Elastisk voks på dåse til brug uden strips. Den kan bruges til voks af krop og ansigt og er god til meget sensitive hudtyper, samt intimområderne.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Ingredienser

Indeholder 400 ml. Diameter 10 cm. Højde 7 cm. Produceret i EU.

Obs.: Må kun opvarmes i voksgryde 400 ml. AAW9073, ATE0104 eller lignende apparater der er specielt lavet til opvarmning af voksdåser.

Voksen varmes op til en temperatur der tåles på indersiden af underarmen og lægges på huden med træ- eller metalspatel med hårenes retning. Lav evt. en lille løkke man kan tage fat i. Dup evt.voksen ned i hårene og hiv voksen af imod hårenes retning.

For at opnå et bedre resultat, kan området der skal vokses, peeles inden behandling.

Vær opmærksom på voksen skal være lidt varmere end normale dåsevoks for at flyde rigtig ned mellem hårene for at gribe fat.

Vi anbefaler at rense huden af med et førbehandlingsprodukt inden voksen påføres og at bruge et efterbehandlingprodukt til at fjerne eventuelle voksrester.

Det er en god idé derefter at påføre aloe vera eller en speciel lotion til at genfugte huden. Se evt. de produkter vi anbefaler under ​kategorien "voksplejeprodukter".


Indeholder: Glyceryl, Rosinate, Triethylene Glycol Rosinate, Cera Alba, Hydrogenated Microcristalline Wax, Titanium Dioxide, Paraffinum Liquidum, Ethylene/Va Copolymer, Butyrospermum, Parkii Butter, BHA, BHT